Contentfoto_Golfdag

Agenda: Navenant Golfdag 2018

Golfbaan De Herkenbosche staat op vrijdag 8 juni in het teken van de eerste editie van de Navenant Golfdag. Houd u van golfen op één van de mooiste golfbanen in Limburg en wilt u het goede doel steunen? logo%20navenant%20golfevent.jpgMeld u dan aan! De organisatie van de dag is in handen van de Navenant Foundation. Hetbelooft een bijzonder evenement te worden waarbij het u vanzelfsprekend aan niets zal ontbreken. Naast uw deelname aan het toernooi wordt u, zoals u bij Navenant gewend bent, op culinaire wijze in de watten gelegd. 


Goed doel
De opbrengst van de Navenant Golfdag is bestemd voor de aanschaf van twee golfkarren ten 
golfkar-vrijstaand-schaduw-30.jpgbehoeve van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. De afgelopen jaren is er druk gebouwd en verbouwd in en om ziekenhuis. Veel poliklinieken kregen een andere locatie en er werd een nieuwe hoofdingang in gebruik genomen. Voor sommige patiënten zijn de afstanden die zij nu moeten overbruggen toegenomen. Vooral voor mindervalide personen vormt dit een extra belasting. Denk aan patiënten die moeilijk ter been zijn of patiënten van wie het uithoudingsvermogen te wensen over laat, zoals hart-longpatiënten. Het Laurentius Ziekenhuis wil daarom graag gebruik gaan maken van een tweetal comfortabele ‘golfkarren’ om deze patiënten mee te vervoeren van het buitenterrein tot aan de nieuwe hoofdingang. De patiënten opgevangen door vrijwilligers die hen begeleiden tot aan hun bestemming in het ziekenhuis.

Deelname
Deelname aan de Navenant Golfdag 2018 bedraagt € 750,- per flight (max. 4 personen) of 
€ 250,- individueel.

De Herkenbosche
herkenbosch-%2880-van-93%29.jpgGolfbaan De Herkenbosche werd in 1992 geopend en is een van de mooiste banen van ons land, gelegen aan het natuurreservaat de “Meinweg”. De fraaie 18-holes bosbaan kenmerkt zich door de combinatie van de aanwezige hoogteverschillen en de authentieke bosrijke omgeving. Golf en natuur, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn. Vanuit het clubhuis, restaurant en vanaf het terras heeft u een mooi zicht op de golfbaan.


Inschrijven Navenant Evenementen

* Machtiging incasso