Recepten

 
Voorgerecht Datum
Licht gepekelde zeebaars 16 januari 2013
Dorade bereid met LIVAR ham 7 maart 2013
Gemarineerde zeebaars, avocado, amandel 25 maart 2013
Gepekelde zalm met radijs, zeesla en roodhoorntjes wier 25 maart 2013
Rode bietensalade met gerookte forelfilet 11 april 2013
Canneloni van huisgerookte zalm, rivierkreeft en Hollandse garnalen 20 augustus 2013
Kropsla, Oester, Mossel, Kreeft, Crème cru 23 september 2013
In biet gemarineerde zalm met yoghurt en lavendel 5 november 2013
Terrine van eendenlever en gerookte paling 13 januari 2014
Een proeverij van bloedworst, gekookt spek en zure zult 5 maart 2014
Goulashsoep 18 maart 2014
Recept: Carpaccio van coquilles 4 april 2014
Gegratineerde coquilles 4 april 2014
Velouté van asperge 9 april 2014
Samenspel van zoet/zuur van komkommer en geitenkaas 14 april 2014
Bloemkool op nieuwe wijze 17 april 2014
Gelakte Anjou duif met tabouleh 17 april 2014
Crème aux champignons 21 april 2014
Salade van tomaat met drie soorten asperges 23 april 2014
Soepje van glaskoolrabi, Livar buikspek en gebakken coquilles met daslookpesto 28 april 2014
Asperges met Pata Negra ham, pompoensoep en avocadozalf met kreeftgarnalen 7 mei 2014
Vers gerookte makreelfiletjes met gebakken makreelstaartje 15 mei 2014
Groentetaart 19 mei 2014
Sushirijst met goudbrasem 20 mei 2014
Luxe Reubesop op Pauls wijze 27 mei 2014
Kropsla, kleine groenten- en kruidenconcasse met gepocheerde zeekreeft, morieljes en truffeldressing 28 mei 2014
Terrine van Limburgs hoen met groene asperges en mango met een chutney van appeltjes 2 juni 2014
Huzarensalade ‘Heuvelzicht Style’ met Livarspek en carpaccio van het Pasveldrund 3 juni 2014
Gegrilde courgette en aubergine met tomaat escabèche en tortilla 9 juni 2014
Tartaar van Schotse zalm met Noordzee garnalen en asperge vinaigrette 10 juni 2014
Rode mul met speltpasta, oranje paprika en Maastrichtse groene asperge 11 juni 2014
Courgettesoep 16 juni 2014
Gefrituurde asperges met remouladesaus 18 juni 2014
Terrine van Rommedou en prei in een gelei van appelstroop 23 juni 2014
Bonbon van heilbot met citrusfruit 26 juni 2014
Hollandse nieuwe op een salade van quinoa met gemarineerde rode bietjes en appel 30 juni 2014
Salade van kropsla met gegrilde tonijn en gemarineerde tomaatjes met tonijnmayonaise en broodcrouton 2 juli 2014
Tartaar van kalf, zoetzure groenten, piccalilly mayonaise en ijs van zoetzuur 4 juli 2014
Huisgerookte zalm, zacht gegaarde kabeljauw, venkel, Taggische olijfolie en bloedsinaasappel 12 maart 2015
Gazpacho de Jerez 19 juni 2015
Tonijn tartaar 17 juli 2015
Zacht gegaarde corvina, gemarineerde octopus, geroosterde coquille en crèmecourgette 9 december 2015
Zuurkoolsoep 4 maart 2016
Kreeftensoep 7 maart 2016
Terrine van Vijlenerbos wild zwijn 26 oktober 2016
Waldorfsalade met hazenrugfilet 12 december 2016
Tussengerecht Datum
Zachtgegaarde kreeft 16 januari 2013
Kalfswang en zwezerik "oriëntaals" 7 maart 2013
Denk groenten gerecht 25 maart 2013
Zachtgegaard buikspek 25 maart 2013
Snoekbaars overbakken met oude kaas uit Buggenum 11 april 2013
Zeebaars & langoustine met zeekraal, scheermessen, kokkels en bergamot 27 mei 2013
Truffelcappuccino met Tahoon Cress 20 augustus 2013
Schol, Risotto, Spinazie, Eekhoorntjesbrood 23 september 2013
Sukade van Livar met coquille, paarse bloemkool en laurier 5 november 2013
Rode poon met worteltjessaus 13 januari 2014
Lasagne van beekforel, venkel en bieslook 5 maart 2014
Zacht gegaarde makreel 17 april 2014
Gestoomde kabeljauw met lauriermosterdsaus 14 mei 2014
In specerijen gemarineerde zalm op een gepocheerd krielkipeitje met groene asperges, zeekraal en een 3 juli 2014
Gepocheerd krieleitje met aardappel, sabayon, bieslook, mosterdbloemen en ‘Gold Label’ kaviaar 4 juli 2014
Saucijs van witvis met in knoflook gebakken gamba’s en een Thaise saus 16 december 2014
Paddenstoelenrisotto met Parmezaan room 12 december 2016
Hoofdgerecht Datum
Boeuf Wellington 16 januari 2013
Creatie van Maasduinen lam 7 maart 2013
Roodpootpatrijs met zuurkoolstampot 25 maart 2013
Reebout met diverse bereidingen van knolselderij en eigen jus 25 maart 2013
Procureur van Le Porc Plein Air met asperges, peterseliesaus en boterkrieltjes. 11 april 2013
Anjouduif van de barbecue met graantjes, meiknol en raapsteel 27 mei 2013
Kalfslende met roerbak Q-key komkommers geflankeerd door een Beurre Blanc van Lindeboom Speltbier 20 augustus 2013
Zeebaars, cantharellen, mosterdfruit, prei en rode wijn 26 augustus 2013
Leudal Essex Varken, Paprika, Bospeen, Raap, Rass el hanout 23 september 2013
Twee bereidingen van Herefordrund met pompoen, spitskool en bergsteentijm 5 november 2013
Gebraden lam met witlof en champignons 5 maart 2014
Roerbakken van groenten met Five Spices kruiden 18 maart 2014
Bloedworst op appelcompote met roggebrood en gekonfijte uien 18 maart 2014
Gegratineerde witlof met belegen kaas en gekookte ham 18 maart 2014
Konijn in het zuur op Limburgse wijze 18 maart 2014
Salade met gebakken procureur van Porc de Plein Air 18 maart 2014
Snoekbaars gegratineerd met oude kaas van Weijers 19 maart 2014
Kalfsentrecôte met rode wijnsaus 19 maart 2014
Gezonde maaltijdsalade met gefrituurde geitenkaas 24 maart 2014
Zuurvlees van Maasduinenlam 26 maart 2014
Gewokte bladspinazie met 'brood soldaatjes en gerookte forel 27 maart 2014
Livarham in kist met Maasduinenhooi 28 maart 2014
Stoofpotje van hoevekip met Gouverneur bier 31 maart 2014
Gebakken kabeljauwfilet met roerbak asperges en mosterdsaus 1 april 2014
Luikse gehaktballen met krulandijvie stamppot 3 april 2014
Salade van asperge met gepofte groene asperge en Livar-schink 7 april 2014
Pastasalade met zalm en asperge 7 april 2014
Hartige aspergequiche 9 april 2014
Sliertasperge met twee bereidingen van lam 10 april 2014
Asperges 16 april 2014
Limburgse Asperges met lamsbout 17 april 2014
Paasbrunch 18 april 2014
Gebakken kalfsentrecôte met pasta, courgette en morillesaus 24 april 2014
Gepocheerde zalm met gekookte aardappels 25 april 2014
Truffelrisotto 28 april 2014
Zeebaars, roergebakken asperges en een compote van honingtrostomaat 28 april 2014
Rogvleugel met romige asperges, beurre noisette en kappertjes 30 april 2014
Gegratineerde kabeljauw met gewokte groente en ‘ouderwetse’ salade 5 mei 2014
Salade van warmoes met kip 6 mei 2014
Lamsbout met gratin en schorseneren 8 mei 2014
Aspergemaaltijdsoep 12 mei 2014
Variatie op tête de veaux 13 mei 2014
Klöntjes mik en doopfeest pepermuntjes 16 mei 2014
Kalfsschnitzel met spitskool, zelfgemaakte friet en bearnaisesaus 21 mei 2014
Borstfilet van Frans piepkuiken ‘Label Rouge’ met Chardonnayboter en komkommer 26 mei 2014
Borstfilet van Frans piepkuiken ‘Label Rouge’ met Chardonnayboter en komkommer 26 mei 2014
Rib roast van American grainfed Black Angus Beef met gesmoorde bladspinazie, bloemkoolpuree en truff 29 mei 2014
Op de huid gebakken kabeljauwfilet, basmati rijst, sperzieboontjes met pomodori tomaat, zoete ui en 4 juni 2014
Kalfshamburger op gegrild zuurdesembrood en gegrilde kalfssaucijs met piccalilly 5 juni 2014
Kalfszwezerik met mergelpaddenstoel en basilicumsalsa 12 juni 2014
Sukade van het Noord-Amerikaans rund met Roseval aardappeltjes 19 juni 2014
Gebakken zeebaars op rösti met paksoi en kervelbotersaus 24 juni 2014
Ratatouille van groenten met krokant gebakken zwezerik en een port aceto balsamico saus 25 juni 2014
Gestoofde kippenbout met wortel, tijm en abrikoos volgens moeders recept 1 juli 2014
Kabeljauw, chiazaad, olijven, verse amandelen, kruiden en beurre noisette 4 juli 2014
Sandwich van Jamon de la Sierra en tasty tom 30 juli 2014
Zalm en papillotte met in Livar-reuzel gekonfijte aardappeltjes 30 juli 2014
Livar-rack met knoflook-peterseliemayonaise, groentespies en een gepofte aardappel 30 juli 2014
Zeetongrolletjes met gerookte zalm en saffraansaus 11 december 2014
Gerookte kooieend en gekonfijte wilde eendenpootjes met vijg, rode kool en vlierbessensaus 18 december 2014
Reegebraad uit de Peel, boerenkooljus en crème van bataat en walnoot 12 maart 2015
Limousin filet 17 juli 2015
Gebakken hertenbout, pasteitje met hazenpeper, pastinaak, pompoen en saus met verse laurier 9 december 2015
Verrassend zuurkoolrecept 29 februari 2016
Recept uit ‘De wilde keuken’ van Stéphane Reynaud 29 februari 2016
Hollandse zuurkool stamppot met spek 2 maart 2016
Zuurkool met appel en walnoten 10 maart 2016
Kabeljauw met een korstje 5 april 2016
Spaghetti van asperge/VOC specerijenolie 19 april 2016
Asperges met huisgerookte zalm 21 april 2016
Asperge teriyaki 25 april 2016
Zilte asperge met crème van asperge 26 april 2016
Zalmtartaar en asperges 26 april 2016
Klassiek wit goud in een nieuw jasje 26 april 2016
Honingmarinade voor spareribs 9 juni 2016
Honingschotel 9 juni 2016
Geroosterde venkel 14 september 2016
Stoofpotje van ree met mango en bruine rum 26 oktober 2016
Kalkoen met ganzenlever 12 december 2016
Recept: Asperges van Annie 5 mei 2017
Recept: Op het vel gebakken pladijs 5 juli 2017
Nagerecht Datum
Warm lopende chocolade cake 7 maart 2013
Structuren van chocolade, vijg en pistache 25 maart 2013
Koffie ijs op vers gebakken kattentongetje 25 maart 2013
Aardbeienbavarois 11 april 2013
Rabarber & framboos met onze lieve vrouwebedstro, karnemelk en havermout 27 mei 2013
Wentelteef van brioche, boerenmelk en anijs, seizoensfruit en kriekbier 26 augustus 2013
Omelette Sibérienne 13 januari 2014
Smølle 6 maart 2014
Brownies met noten en witte chocolade 18 maart 2014
Kruimeltaart met appels en peren 19 maart 2014
Cupcake met vergeten groente, bessen en Limburgs yoghurtijs 25 maart 2014
Monchoutaart met gemarineerde aarbeien 31 maart 2014
Chocoladetaart 15 april 2014
Worteltaart 15 april 2014
Pure chocolademousse 22 april 2014
Aardbeien met cakejes en koude sabayon 29 april 2014
Appelcrumble met vanille-ijs, mascarpone en sabayon 8 mei 2014
Aardbeien Romanoff 23 mei 2014
Crème brûlée met frambozen, bramen, zwarte bessen en munt 30 mei 2014
Cheesecake met aardbeiencoulis en Hollandse aardbeien 6 juni 2014
Baba met Cointreau, frambozen, sinaasappelsaus en vanille-ijs 13 juni 2014
Limburgse rijstevlaai 17 juni 2014
Citroentaartje 20 juni 2014
Bavaroisetaartje met vanille en kersen 27 juni 2014
Hangop met vanille en gemarineerde blauwe besjes met basilicum , sabayon en sorbetijs 4 juli 2014
Lemon curd met gebrand eiwit, citroensorbet en crumble 4 juli 2014
Frambozen, vanille en lavendel 4 juli 2014
Waterijs met perzik, viooltjes en prosecco 24 juli 2014
Amandelcake met noten-karamelsaus, boerenjongensijs en een kaneelkrakeling 11 december 2014
Appeltaartje met abrikozengelei, kaneelijs en een tuile van appel 16 december 2014
Chocolade met sinaasappel en vers chocolade-ijs 16 december 2014
Nagerecht van de chef 17 juli 2015
Kersen & specerijen 9 december 2015
Krasnapolsky Taartje van asperge-ijs 26 april 2016
Honingkoek 9 juni 2016
Gebakken banaan met rum 28 juli 2016
Appeltaart 'la source' 12 december 2016
Amuse Datum
Eetbare potgrond met kroepoek, truffel, radijs, paddenstoelen en mandarijn 11 december 2014
Kruidige pompoensoep met kerrieroom 11 december 2014
Oosterse, gemarineerde zalm met miso en avocado 11 december 2014
Tomatensalade 19 juni 2015
Tomatenspiesje 19 juni 2015
Tomatentapenade 19 juni 2015
Smoothie Datum
Kruidensmoothie 19 juni 2015
Tomatenkruidensmoothie 19 juni 2015
Venkel en Pernod smoothie 19 juni 2015
Wortelsmoothie 19 juni 2015
Infused water Datum
Infused water: rood fruit 3 juli 2015
Infused water: verfrissend groen 3 juli 2015
Infused water: citrusvrucht 3 juli 2015
Infused water: kers en limoen 3 juli 2015
Soep Datum
Rode bietensoep met feta 17 maart 2016
Thaise groene curry met kokos en groenten 17 maart 2016
Venkelsoep 14 september 2016
Drank Datum
Mojito 28 juli 2016
Wecken & Fermenteren Datum
Vruchtenconfituur 28 juli 2016
Groene asperges gelegd in zoet zuur met knoflook en dragon 28 juli 2016
Appelcake 28 juli 2016
Brandnetelzalf 28 juli 2016
Wortelfrisdrank met peper en peer 28 juli 2016