Eetbare potgrond met kroepoek, truffel, radijs, paddenstoelen en mandarijn

Eetbare potgrond met kroepoek, truffel, radijs, paddenstoelen en mandarijn

Bereidingswijze:
Maak de knolselderij schoon. Kook de knolselderij gaar in een pan met water en zout. Zet ondertussen de mandarijncoulis op en laat het inkoken totda
Lees meer »
Vruchtenconfituur

Vruchtenconfituur

Bereidingswijze
Roer de geleisuiker door de vruchten en laat het geheel rustig aan de kook komen. Zodra het aan de kook is, confituur zacht zetten en af en toe roere
Lees meer »
Venkelsoep

Venkelsoep

Bereidingswijze
Verwarm de olie in een pan en bak hierin de venkel met de knoflook even aan. Blus af met Pernod en warm het weer goed door. Schenk hier de kippenboui
Lees meer »
Infused water: kers en limoen

Infused water: kers en limoen

Voeg de ingrediënten bij elkaar en laat het een tijdje in de koelkast staan zodat de smaken zich met het water kunnen vermengen.
Lees meer »
Kruidensmoothie

Kruidensmoothie

Schil de komkommer en snijd de kopjes eraf. Snijd de komkommer twee keer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vervolgens snij je de komkommer en de rabarber één keer d
Lees meer »
Crème brûlée met frambozen, bramen, zwarte bessen en munt

Crème brûlée met frambozen, bramen, zwarte bessen en munt

Bereidingswijze:
Voeg de room, suikers en vanillestokjes tezamen en breng dit alles aan de
kook. Haal vervolgens de compositie van de warmtebron, haal de vanilles
Lees meer »
Op het vel gebakken pladijs

Op het vel gebakken pladijs

Couscous:
Zet een keteltje op het vuur met gezouten water en breng aan de kook. Voeg de couscous toe en breng aan de kook gedurende 12 minuten. Giet af en spoel eve

Lees meer »
Sukade van Livar met coquille, paarse bloemkool en laurier

Sukade van Livar met coquille, paarse bloemkool en laurier

Bereiding
Bak de sukade aan en gaar in de oven of afgesloten pan met bouquet, laurier en bouillon. Kook het stoofvocht in tot sausdikte en smeer hier de in plak
Lees meer »
Canneloni van huisgerookte zalm

Canneloni van huisgerookte zalm

Bereidingswijze
De zalm op plastic folie verdelen. De rivierkreeften en Hollandse garnalen mengen. Fijne brunoise van Elstarappel erdoor heen mengen en aanmaken met
Lees meer »
Mojito

Mojito

Bereiding
Stop de rietsuiker en enkele blaadjes munt in een breed glas. Stamp het geheel stuk. Roer de rum erdoor en giet het over in een longdrinkglas. Voeg daarna

Lees meer »