

Eetbare potgrond met kroepoek, truffel, radijs, paddenstoelen en mandarijn
Bereidingswijze:Maak de knolselderij schoon. Kook de knolselderij gaar in een pan met water en zout. Zet ondertussen de mandarijncoulis op en laat het inkoken totda
Read more »

Mojito
BereidingStop de rietsuiker en enkele blaadjes munt in een breed glas. Stamp het geheel stuk. Roer de rum erdoor en giet het over in een longdrinkglas. Voeg daarna
Read more »

Vruchtenconfituur
BereidingswijzeRoer de geleisuiker door de vruchten en laat het geheel rustig aan de kook komen. Zodra het aan de kook is, confituur zacht zetten en af en toe roere
Read more »

Venkelsoep
BereidingswijzeVerwarm de olie in een pan en bak hierin de venkel met de knoflook even aan. Blus af met Pernod en warm het weer goed door. Schenk hier de kippenboui
Read more »

Infused water: kers en limoen
Voeg de ingrediënten bij elkaar en laat het een tijdje in de koelkast staan zodat de smaken zich met het water kunnen vermengen.Read more »

Kruidensmoothie
Schil de komkommer en snijd de kopjes eraf. Snijd de komkommer twee keer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vervolgens snij je de komkommer en de rabarber één keer dRead more »

Crème brûlée met frambozen, bramen, zwarte bessen en munt
Bereidingswijze:Voeg de room, suikers en vanillestokjes tezamen en breng dit alles aan de
kook. Haal vervolgens de compositie van de warmtebron, haal de vanilles
Read more »

Op het vel gebakken pladijs
Couscous:Zet een keteltje op het vuur met gezouten water en breng aan de kook. Voeg de couscous toe en breng aan de kook gedurende 12 minuten. Giet af en spoel eve
Read more »

Sukade van Livar met coquille, paarse bloemkool en laurier
BereidingBak de sukade aan en gaar in de oven of afgesloten pan met bouquet, laurier en bouillon. Kook het stoofvocht in tot sausdikte en smeer hier de in plak
Read more »

Canneloni van huisgerookte zalm
BereidingswijzeDe zalm op plastic folie verdelen. De rivierkreeften en Hollandse garnalen mengen. Fijne brunoise van Elstarappel erdoor heen mengen en aanmaken met
Read more »

Bienestich oet de aove van Marleen Rutten
Bereidingswijze:Verwarm de oven alvast voor op 180 graden. Beboter de springvorm met een doorsnee van circa 26 cm. Of gebruik bakspray. Tip: Ik leg altijd een stukj
Read more »