Culinair

Bij Navenant staat gastronomisch genieten hoog op de kaart! Wij selecteerden voor u voortreffelijke en bijzondere restaurants, die te herkennen zijn aan de Navenant Restaurant- kwalificatie. Groots Gastronomisch Genieten met een zachte ‘G’...


Categorie Groen
categorie_groen.jpgNavenant Restaurants waarvan bekend is dat gasten er kwalitatief gastronomisch kunnen genieten in een sfeervolle ambiance. Een goede combinatie van culinaire hoogstandjes en een prima locatie staat immers garant voor een geslaagd avondje uit. De restaurants die aan deze voorwaarden voldoen, zijn te herkennen aan het Navenant-predikaat zonder druiventrosjes.


Categorie Paars
categorie_paars.jpgRestaurants die tevens over een perfecte wijnkaart beschikken. Vereist is dat de kaart op overzichtelijke wijze informatie geeft over de diverse wijnen. U kunt hierbij denken aan een gevarieerd aanbod binnen verschillende prijsklassen en wijnadvies per gerecht. De restaurants die hieraan voldoen, zijn te herkennen aan het Navenant-predikaat met aan weerszijden een druiventrosje.

Bekijk hier het overzicht van onze Navenant Restaurants.


Recepten
Ook vindt u hier een compleet overzicht van alle recepten die we in de afgelopen 13 jaar verzameld hebben.