Aspergediner2019 (267)

Aanmelden Navenant Aspergeweekend 2020

Het Navenant Aspergeweekend op 9 & 10 mei 2020.

Op 9 en 10 mei 2020 wordt de veertiende editie van het Navenant Aspergeweekend georganiseerd.

In het tweede weekend van mei wordt, zoals u gewend bent op de zaterdag, een uitdagende rally gereden. Deze autotocht start net als vorig jaar bij Martens Asperges in Vierlingsbeek. De deelnemers rijden langs de mooiste plekken in onze provincie. Tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht is wederom de finishlocatie. Onderweg maken de rijders kennis met alle (asperge)schatten die Limburg rijk is en wordt uiteraard de inwendige mens in de culinaire watten gelegd.

Op zondag is het tijd voor het Groot Limburgs Aspergediner dat plaatsvindt bij Restaurant Da Vinci in Maasbracht. Chef Margo Reuten en sommelier Petro Kools verzorgen dit culinaire festijn dat in het teken staat van geld inzamelen voor het goede doel. Tijdens editie 2019 werd het recordbedrag van maar liefst 130.000 euro opgehaald.

Het Navenant Aspergeweekend is een initiatief van de Navenant Foundation. Een stichting die zich tot doel stelt geld in te zamelen voor Limburgse doelen. In 2020 zamelen we geld in voor niet één, maar twee goede doelen. Het geld dat wordt opgehaald komt ten goede aan Kankeronderzoekfonds Limburg én Alzheimeronderzoekfonds Limburg. Om onderzoek voor beide fondsen tot een succes te maken, is nog meer geld nodig.

Over Alzheimeronderzoekfonds Limburg & Kankeronderzoekfonds Limburg.
Health Foundation Limburg en Alzheimeronderzoekfonds Limburg maakt zich sterk voor medisch-wetenschappelijk onderzoek in Maastricht UMC+. Onderzoek dat de kwaliteit van leven verbetert van zowel patiënten als hun naasten. Met uw donatie aan Alzheimeronderzoekfonds Limburg steunt u de generaties van nu en morgen. Health Foundation Limburg, Maastricht UMC+ en KWF Kankerbestrijding hebben hun krachten gebundeld in de strijd tegen kanker. Onder de naam Kankeronderzoekfonds Limburg zetten de drie organisaties zich in om meer aandacht te vragen voor kanker en het belang van meer geld voor onderzoek.


Schrijf u nu in voor het Aspergeweekend!