KasteeltuinenArcenContent

Navenant Culinair live!

Navenant zet zich al jaren in voor al het moois wat de provincie Limburg te bieden heeft. Naast onder andere sport, cultuur, interieur, gezondheid is culinair daar de belangrijkste pijler in.

Om te kunnen genieten van smaakvolle gastronomie en de producten van Limburgse bodem in de spotlights te zetten, organiseert Navenant daarom Navenant Culinair live! waar Limburgse opbrengsten als lam, bier en blauwe bessen worden omgetoverd tot sterwaardige gerechten. Uiteraard vergezeld van passende wijnen.

DATUMS
Ook in 2017 is Navenant Culinair live! te gast bij toprestaurants in Limburg! U bent van harte uitgenodigd om een avond gastronomisch te komen genieten.
 • 20 juni 2017
  Kasteeltuinen Arcen in samenwerking met restaurant De Beejekurf Venray.


 • 10 juli 2017
  Navenant meets West Side Story
  Op 10 juli vindt de wereldpremière van de West Side Story – Film with live Orchestra plaats op het Vrijthof in Maastricht. Het is de eerste keer dat de film in combinatie met een live orkest van bijna 100 musici in de open lucht ten gehore wordt gebracht. Een unieke voorstelling waar ook u bij kunt zijn!

  Navenant organiseert in samenwerking met philharmonie zuidnederland een exclusief arrangement voor eenieder die bij het evenement wil zijn. Dit evenement vindt plaats op maandag 10 juli. Het programma ziet er als volgt uit:
  18.00 uur Ontvangst met prosecco
  18.30 uur Driegangendiner inclusief wijn, water en koffie of thee
  21.00 uur Voorstelling West Side Story – Film with live Orchestra (eersterangs kaartje)

  Voor een bedrag van € 105,00 p.p. kunt u bij dit evenement aanwezig zijn.


 • 10 oktober 2017
  Hostellerie de Hamert
  Wellerlooi

KOSTEN
De kosten voor deelname bedragen € 57,50 per persoon. 

Wanneer u korter dan 48 uur voor aanvang van Navenant Culinair live! uw reservering annuleert, betaalt u 75% van het totaalbedrag.

AANVANG
De avond begint om 18.00 uur met een heerlijk aperitiefje.

Bijwonen Navenant Culinair live!

* Machtiging incasso