westsidestory_klein

Navenant meets West Side Story

Op maandag 10 juli 2017 vindt de wereldpremière plaats van de West Side Story – Film with live Orchestra op het Vrijthof in Maastricht. Het is de eerste keer dat de film in combinatie met een live orkest van bijna 100 musici in de open lucht ten gehore wordt gebracht. Een unieke voorstelling waar ook u bij kunt zijn!

De setting en entourage van de Vrijthofconcerten van André Rieu vormen het decor waar de film op grote schermen zal worden afgespeeld. De philharmonie zuidnederland speelt live - onder leiding van dirigent Wayne Marshall - de klassiekers van componist Leonard Bernstein uit de volledig gerestaureerde en gedigitaliseerde versie van de legendarische musicalfilm uit 1961. Het evenement is een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Vrijthoftheater.


Navenant organiseert in samenwerking met philharmonie zuidnederland een exclusief arrangement voor eenieder die bij het evenement wil zijn. Dit evenement vindt plaats op maandag 10 juli. Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 uur Ontvangst met prosecco
18.30 uur Driegangendiner inclusief wijn, water en koffie of thee
21.00 uur Voorstelling West Side Story – Film with live Orchestra (eersterangs kaartje)

Voor een bedrag van € 105,00 p.p. kunt u bij dit evenement aanwezig zijn. Bent u geïnteresseerd? Wees er dan snel bij en meld u aan via onderstaand formulier:

Navenant meets West Side Story

* Machtiging incasso