Eetbare potgrond met kroepoek, truffel, radijs, paddenstoelen en mandarijn

Eetbare potgrond met kroepoek, truffel, radijs, paddenstoelen en mandarijn

Bereidingswijze:
Maak de knolselderij schoon. Kook de knolselderij gaar in een pan met water en zout. Zet ondertussen de mandarijncoulis op en laat het inkoken totda
Lees meer »
Vruchtenconfituur

Vruchtenconfituur

Bereidingswijze
Roer de geleisuiker door de vruchten en laat het geheel rustig aan de kook komen. Zodra het aan de kook is, confituur zacht zetten en af en toe roere
Lees meer »
Rode bietensoep met feta

Rode bietensoep met feta

Bereidingswijze
Schil de rode biet en snij in blokjes. Pers de citroen. Snij de ui en de knoflook. Hak de tomaat in blokjes. Giet de olijfolie in een ketel en fruit
Lees meer »
Infused water: rood fruit

Infused water: rood fruit

Voeg de ingrediënten bij elkaar en laat het een tijdje in de koelkast staan zodat de smaken zich met het water kunnen vermengen.


Lees meer »
Kruidensmoothie

Kruidensmoothie

Schil de komkommer en snijd de kopjes eraf. Snijd de komkommer twee keer in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Vervolgens snij je de komkommer en de rabarber één keer d
Lees meer »
Appeltaart 'la source'

Appeltaart 'la source'

Bereidingswijze suikerkerstbal
Smelt de isomalt in een pan gelijkmatig en giet de siliconen balvormen tot aan de rand vol. Giet de vorm direct weer leeg en laat de v
Lees meer »
Kalkoen met ganzenlever

Kalkoen met ganzenlever

Bereidingswijze
Doe de farce (fijngemalen gehakt met gebakken paddenstoelen) in een spuitzak en snij de (koude!) kalkoen aan de dikke zijde open. Spuit de farce in d
Lees meer »
Paddenstoelenrisotto met Parmezaan room

Paddenstoelenrisotto met Parmezaan room

Bereidingswijze
Fruit de gesnipperde sjalot in een pannetje met wat olijfolie zonder dat deze verkleurt. Voeg de risotto toe wanneer de sjalot glazig is. Meng alles
Lees meer »
Terrine van Vijlenerbos wild zwijn

Terrine van Vijlenerbos wild zwijn

Bereidingswijze terrine
Breng, voor de marinade, in een ruime pan knoflook, bier, zout, laurier en gekneusde rozemarijn aan de kook. Laat 10 minuten doorkoken en laa
Lees meer »
Mojito

Mojito

Bereiding
Stop de rietsuiker en enkele blaadjes munt in een breed glas. Stamp het geheel stuk. Roer de rum erdoor en giet het over in een longdrinkglas. Voeg daarna

Lees meer »